K12NET Bir Yılda Neler Yaptığını Açıklıyor?

29 Haziran 2016

K12NET Bir Yılda Neler Yaptığını Açıklıyor?

Bir yılda; 1 cep uygulaması, sıfırdan yazılmış 1 portal, 3 yeni modül ve 83 adet yeni, iyileştirme/geliştirme fonksiyonu olmak üzere, toplam 88 adet ÜCRETSİZ genel güncelleme çıkardık. Ne yaptığımızı yazmak için bile bir hafta uğraştık. Bir günümüz, öbür günümüze eşit olmadı. Aşağıdaki yazıyı okumak için vaktiniz yoksa sadece siyah fontlarla yazılmış başlıkları okuyunuz. Bir yıl boyunca ne yaptığımızı yeterince takip edememiş kullanıcılar için çok faydalı olabilecek bir çalışma hazırladık. Aşağıdaki yazının daha ayrıntılı halini,K12NET ekran mesajları bölümünden bulabilirsiniz.

1-Asisto Yazılımı Tamamlandı. Söz verdiğimiz gibi yıl tamamlanmadan, ASİSTO isimli öğrenci ve velilerin cep telefonları ve tabletlerinde kullanabilecekleri, android ve İOS uyumlu uygulama tamamlandı. Ayrıntılı bilgiye ulaşmak için aşağıdaki adresi kullanabilirsiniz.

2-Öğretmen Portalı, yeni teknoloji ile yazılmaya başladı. Öğretmenlere sözümüz vardı. “Belediye otobüsünde, cep telefonunuzdan not girdireceğiz. 10 saniyede ödev verip, ödev kontrollerini yaptıracağız. Sadece sabit bilgisayarlarda değil, tablet, cep telefonlarından da bu işleri yapabileceksiniz” demiştik. %80’ini tamamladık. 2016-2017 öğretim yılında kullanılmak üzere hazırlıklarımıza devam ediyoruz. Ayrıntılı bilgiye,

K12NET 21-1 Yeni Öğretmen Portalı videolarından ulaşabilirsiniz.  

3-Bursluluk Modülü: Kocaman bir modül yazıldı. “Hangi öğrenciler, hangi oranda, ne bursu aldılar?” Burs bilgilerinin kayıt altına alındığı modüldür. Bu modülde kayıt altına alınan öğrenci bilgileri aynı zamanda K12NET’in ön muhasebe programına da yansımaktadır. Öğrenci İşlemleri / Yeni Okul Kayıt / İşlemler / Öğrenci Burs İşlemleri adımlarıyla bu modüle ulaşabilirsiniz.

4-Sosyal Başarı Modülü: Sosyal başarı modülü de, bu yıl K12NET’e kazandırılan yeni modüller arasındadır. Okulların yaptıkları faaliyetlerin tanımlanması, bu faaliyetlere katılan öğrencilerin belirlenmesi, öğrencilerin aldıkları ödüllerin girilmesi ve bu bilgilerin yıllar boyunca öğrenci detay ekranından izlenilebilir olması sağlandı. Kulüpler/Sosyal Etkinlikler adımlarıyla bu çalışmaya ulaşabilirsiniz.

5-Jaro–Winkler algoritması ile sınav okuma programı yazıldı. K12NET sınav değerlendirmesi yaparken, sistemdeki öğrenciler ile dat dosyasındaki öğrencileri okul numarasına veya TC kimlik numarasına göre eşleştirmekteydi. Bu iki bilgiden birinin, bire bir doğru kodlanması gerekiyordu. İsimlerin ve numaraların benzerliği algoritması ile numarasını kodlamayan ya da yanlış-eksik kodlayan öğrencilerin sistemdeki hangi öğrenciler olabileceğini tahmin eden akıllı bir yapı kullanıldı. Bunun için uluslararası Jaro–Winkler algoritmasından yararlanıldı. Ayrıntılı bilgiye K12NET 12ee yardım videolarından ulaşabilirsiniz.

6-Sınav Okuma Hızında Artış Sağlanması: 110-115 saniye süren sınav okuma hızının, 13-16 saniyeye kadar düşürülmesi sağlanmıştır. Böylece sistemin bir masaüstü yazılımı kadar, hatta bir masaüstü yazılımdan daha hızlı okuma yapması sağlanmıştır.

7-Kendini Değerlendirme Envanteri: Standart rehberlik test ve envanterleri arasında yer alan Kendini Değerlendirme Envanteri, bu öğretim yılında K12NET üzerinden değerlendirilebilir hale getirilmiştir. Böylece K12NET üzerinden değerlendirilebilen rehberlik testlerinin sayısı 9’a yükselmiştir.

8-Başaran Yayınları İle Ortak Sınav Yapma: Her kurum kendi uzmanı olduğu işi yapmalıdır. K12NET sadece web tabanlı okul yönetim yazılım işini bilmektedir. Ortak sınav yapmak, sınav içerikleri hazırlamak başka bir uzmanlık alanıdır. Başaran Yayınları, ortak sınavlarınızın sorularını hazırlayıp, kitapçıklarını basıp, optiklerinizi gönderip, aynı zamanda K12NET üzerinden dijital tanımlamalarını yapmaktadır. Çalışmanın ilk yılı olmasına rağmen büyük başarı sağlanmış, yüzlerce okul, ortak sınavlara katılmıştır.

9-Vitamin İle Entegrasyon yapılması: Türkiye’nin en güçlü dijital içerikçisi Vitamin ile entegrasyon yapılmıştır. K12NET ekranlarından giriş yapıldığında öğretmenler – öğrenciler vitamin içeriklerine ulaşmakta, öğretmenler K12NET üzerinden, Vitamininde yer alan ödevleri verebilmekte, öğrenci sisteme giriş yaptığında vitamin üzerinden verilen ödevleri görebilmektedir.  https://www.youtube.com/watch?v=lmQ5W03aRdg&feature=youtu.be

10-aSc ile Entegrasyon: K12NET’in kendi ders dağıtım programı olmasına rağmen, aSc ders dağıtım programını beğeni ile kullanan okullarımız için ASC Ders Dağıtım Programı ile entegrasyon gerçekleştirdik. Bu entegrasyon ile lisanslı kullanılan ASC programındaki ders dağıtım programını tek bir seferde K12NET sistemine yükleme olanağı doğmuştur. Aynı şekilde ASC programında dersleri hiç tanımlamadan K12NET’de tanımlı olan dersleri ASC’ye tek seferde yükleme seçeneği mevcuttur. Okul Modülü / Yeni Dersler / İşlemler / Ders Dağıtım Sihirbazı / ASC ile İndir ile işlemlerinizi yapabilirsiniz ancak öncesinde mutlaka bu linkten yardım almalısınız: http://www.ascturkiye.com/Video.Aspx?Grup=11 

11-Sınav Yapısının Değiştirilebilir Olması: Standartta var olan sınavların(YGS, TEOG, SBS, KPSS vb.) tanımı dışına çıkılarak sınav yapısında istediğiniz değişikliği sağlayabiliriz. Böylece sınav değerlendirme sonrasında sınava ait sadece doğru yanlış ve net yüzdesini elde edebileceksiniz. Aynı zamanda sınava ait soru sayılarında, seçenek sayısında ve sınav kuralında değişikliği sağlanmaktadır. Ölçme Değerlendirme / Yeni Sınavlar / ekleme ve düzenleme ile işlemlerinizi yapabilirsiniz. 

12-Sınav güncesi: Sınav Güncesi raporunda sınavla ilgili sınava giren öğrenci bilgilerini, şube ve öğrenci ortalamalarını, konu analizlerinin başarılarını ve başarı altında kalan öğrenci detaylarına ulaşabilirsiniz. Ölçme Değerlendirme / Sınav Uygulamaları ve Sonuçlar / Alacağınız uygulamanın sağ tarafındaki rapora tıklayıp alabilirsiniz.

 13-Yanıtlar Matrisi: K12Net’e alınan yeni güncelleme sayesinde değerlendirmiş olduğunuz sınava ait verilen cevaplara yönelik, ilgili ders ve sorular için genel doğruluk yüzdesi, güçlük derecesi ve ayırt edicilik bilgilerini elde edebilirsiniz. Ayrıca her öğrencinin hangi soruyu ,doğru ve yanlış yaptığı bilgisini bir tablo halinde gözlemleyebilirsiniz. Ölçme Değerlendirme / Sınav Uygulamaları ve Sonuçlar / Alacağınız uygulamanın sağ tarafındaki rapora tıklayıp alabilirsiniz.

 14-Öğretmen Randevu Sistemi: Öğretmen Randevu Sistemi sayesinde öğretmenleriniz, velilerinizle yapacakları görüşme saatlerini ve günlerini önceden K12NET’de ayarlayabilirler. Velilere hem bireysel, hem de tüm velilerin katılabileceği randevular verilebilir. Veliler de kendi sistemlerinden bu boş ya da dolu saatleri görerek bu randevulara katılabilirler. Böylelikle başka bir iletişim aracına gerek duymadan, K12NET sistemi üzerinden randevulaşmayı sağlamış olacaklardır. Öğretmen Portalı/ Ajanda web parçası/ Randevu Ekle seçenekleri ile ulaşabilirsiniz.

15-Personel Portalında Mesajların HTML-5 Sistemine Geçişi: K12NET İletişim Modülü artık Silverlight kullanımı desteklemeyen telefon, tablet, Google Chrome gibi yerlerde kullanımı sağlanması için HTML-5 sistemine geçirilmiştir. Böylelikle bilgisayardan giriş yapmadan SMS, Ekran Mesajı, Duyuru ve benzeri işlemlerinizi yapabileceksiniz.

 16-Danışman ve Rehber öğretmen atamalarının topluca yapılabilmesi: Bir şubede öğrenim görmekte olan öğrencilerin, çoğunun – tamamının danışmanı, rehber öğretmeni aynı ise topluca atanması sağlanmıştır. Okul Modülü/Yeni Şubeler/Atama yapılacak şube satırının sağ yanındaki işlemler /Danışman Rehber Öğretmen Atama yolunu takip ederek işlemlerinizi yapabilirsiniz.

17-Öğrenci Bilgilerinin toplu olarak excel aracılığı ile güncellenebilmesi: Öğrencilerinizi var olan bilgileriyle toplu olarak indirebilir, bilgi girilmemiş, ya da güncellenmesi gereken bilgileri girip sisteme yükleyebilirsiniz. Öğrencilere ait yeni bilgiler ya da güncellenmesi gereken bilgiler excel aracılığı ile topluca girilmiş olacaktır. Öğrenci İşlemleri/Yeni Okul Kayıt /Ekranın sağ üst İşlemler bölümü /Öğrenci Bilgilerini Güncelleme işlemleri /İndir ile önce sistemde var olan haliyle öğrenci bilgilerini indirir, excelin formatını bozmadan, aynı excel dosyasına bilgileri girip, aynı işlem sırasını takip ederek, bu sefer de yükle diyerek işlemlerini yapabilirsiniz.

18-Personel Bilgilerinin toplu olarak excel aracılığı ile güncellenebilmesi: Personellerinizi var olan bilgileriyle toplu olarak indirebilir, bilgi girilmemiş, ya da güncellenmesi gereken bilgileri girip sisteme yükleyebilirsiniz. Personellere ait yeni bilgiler ya da güncellenmesi gereken bilgiler excel aracılığı ile topluca girilmiş olacaktır. Personel İşlemleri/Yeni Görevlendirme /Ekranın sağ üst İşlemler bölümü /Personel Bilgilerini Güncelleme /İndir ile önce sistemde var olan haliyle personel bilgilerini indirir, excelin formatını bozmadan, aynı excel dosyasına bilgileri girip, aynı işlem sırasını takip ederek bu sefer de yükle diyerek işlemlerinizi yapabilirsiniz.

19-Okulların Kendi Kontrol Çizelgelerini Çıkarabilmeleri sağlanmıştır: Okullarımız K12NET’i ne kadar aktif kullanıyor? En iyi kullandıkları modüller hangisi, kullanmadıkları modüller hangisi gibi sorularının cevaplarını bu kontrol çizelgesinde bulabilirsiniz. Okul/Yeni Okullar/İşlemler Bölümü/Kullanım Kontrol Çizelgesi bölümünden bu rapora ulaşabilirsiniz.

20-Etüt Kopyalama Sihirbazı: Oluşturduğunuz etütler, standart olarak ilerleyen haftalarda da aynen geçerli olacaksa etütlerinizi ilgili haftalarda tekrar oluşturmak yerine etüt kopyalama sihirbazı ile istediğiniz haftaya ya da güne yapmış olduğumuz sihirbaz sayesinde kopyalama işlemini hızlı bir biçimde ve kısa sürede yapabilirsiniz.

Sihirbaza Etüt Yönetimi / Etüt Oturumları / İşlemler / Etüt Kopyalama Sihirbazı adımlarını izleyerek ulaşabilirsiniz.

 21-Kullanıcı Şifrelerinde Güvenlik Tedbiri: K12NET’teki bütün(personel, öğrenci, veli, öğretmen) kullanıcı hesapları için güvenlik tedbiri alınmıştır. Yeni bir kullanıcıya hesap bilgisi verilip ardından kullanıcı verilen hesabıyla giriş yaptığında güvenlik nedeniyle şifresi görünmez hale(***) gelmektedir.

22-Sağlık Karnesi: Sistemden Sağlık Karnesi alarak öğrencinin sağlık kartındaki bilgilerini, tarama uygulamalarını ve tıbbi vakalarını tek bir sayfada öğrenci ve veliye karne olarak sunabilirsiniz. Karneye Okul Modülü / Yeni Şubeler / İşlemler / Sağlık Karnesi adımlarıyla karneye ulaşabilirsiniz. 

23-Görüşme Trafik Raporu: Görüşme Trafik Raporu ile görüşme sağlanmayan öğrenciler kimler, görüşme sağlanan öğrencilerin görüşme kayıtlarına dair kaç kez ve kaç tane konuda görüşme sağlanmış, kaç tane doküman ve not eklenmiş sorularına yanıt bulabilirsiniz. Rehberlik ve Danışmanlık Modülü / Olay Takibi / Raporlar / Görüşme Trafik Raporu adımlarıyla rapora ulaşabilirsiniz.

24-Ara Karnede Öğretmen İsimlerini Göster Seçeneği: Yeni alınan güncelleme sayesinde ders veren öğretmenlerin isimlerinin ara karneye çıkması sağlanmıştır.

Ara karnede öğretmen isimlerinin karneye yansıması için Okul modülü / Yeni Şubeler / İşlemler / Ara karne seçeneği ile karneye ulaşıp Rapor ayarlarından ders öğretmenlerini göster seçeneği ile işlemlerinizi tamamlayabilirsiniz.

 25-Telefon Numaralarının Standart Hale Getirilmesi: Sisteme girilen telefon formatlarında ülke kodlarının standart olarak gelmesi sağlanıp, telefon numaralarının kontrolü yapılarak veri girişinin kontrollü bir biçimde yapılması sağlanmıştır. Böylelikle SMS gönderirken yanlış formatta telefon numarası girişleri sonucu gitmeyen SMS olaylarının önüne geçilmiştir. Öğrenci Havuzu/ Düzenle butonu/ Öğrenci Detay Ekranındaki telefon numara girişi alanlarından kontrol edebilirsiniz. 

26-Kullanıcı Yetkilendirme – Yetki Elemanlarının Filtrelenmesi: Yetkilendirme modülünde birçok yetki olduğu için, kolay yoldan direkt yetkiye ulaşabilmeniz için yetki verme ekranına filtreleme seçeneği eklenmiştir. Yetki filtrelemesine ulaşabilmeniz için Yetkilendirme modülü / Kullanıcı yetkilendirme / Yetkilendirme Düzenleme / Yetki Filtresinden ulaşabilirsiniz.

27-Alan Formatlama Sihirbazı: Alan formatlama sihirbazı ile Öğrencileriniz, Personellerinizin ve Okul isimlerinizin isimlerini Abc Abc, abc abc , ABC ABC, ABC Abc gibi formatlarda yapabilirsiniz. Bu şekilde bütün okulda isim yazılışlarında bir standart yakalamış olacaksınız. Okul Modülü / Yeni Okulları / Sağ üst köşedeki işlemlerden gerçekleştirebilirsiniz. 

28-Ders Devamsızlık Kontrol Çizelgesi: Devamsızlık girişleri yapıldığında, devamsızlık girişlerini yapmamış olan öğretmenleri tespit edip, devamsızlık girişlerini kontrol etmelerini sağlatabilirsiniz.  Devamsızlık / Yeni Ders Devamsızlığı / Sağ üst köşedeki işlemler butonuna tıklayıp ulaşabilirsiniz.

29-Öğrenci Ders Kayıt İşleminin Toplu Olarak Yapılabilmesi: K12NET’in aldığı yeni bir güncelleme ile artık öğrencileri tek tek kur derslerine atayabileceğiniz gibi birden fazla öğrenciyi birden fazla kur dersine veya bir öğrenciyi birden fazla kur dersine tek bir işlemle atayabilirsiniz.  Öğrenci İşlemleri / Öğrenci Ders Kayıt / Sol alt köşeden raporlardan Ders Kaydı Oluşturma Sihirbazı diyerek ulaşabilirsiniz.

30-Doğum Günü Mesajını Otomatik Gönderme: K12NET’te öğrencilerinize doğum günü mesajlarınızı otomatik ve manuel bir şekilde, SMS ve E-posta gönderimi yapabilirsiniz. Otomatik gönderme özelliği ile istediğiniz saatte, istediğiniz içeriklerin otomatik gönderimini sağlayabilirsiniz. Öğrenci İşlemleri / Yeni Okul Kayıt / Sağ üst köşeden İşlemlere basarak uygulamaya ulaşabilirsiniz. 

31-Birden Fazla E-mail Tanımı İçerisinden Seçilen E-mail Tanımına Dair E-posta Gönderimi: K12NET Mail ayarlarınızdan birden fazla mal hesabı tanımlayabiliyorsunuz. Bu tanımlı olan mail hesaplarınız arasından, mail atarken hangi mail adresiniz üzerinden gönderim sağlanacağını belirleyebilirsiniz. Html5 Personel Portalı / Mesaj Gönder / Mesaj Türü E-posta diyerek hesaplarınızın yan tarafta açılmasını sağlayabilirsiniz.

32-Not Türü Ataması İstense Bile Yanlış Not Türü Atanamaması: Türkiye okullarında farklı sınıf seviyelerinde, farklı not türleri bulunuyor. İlkokul 1,2,3.sınıflara bir not türü, sadece 4.sınıflara başka bir not türü, ortaokul ve liselere başka not türleri atanması gerekiyor. Kullanıcıların bu işi yaparken, dersleri sınıf seviyesine göre filtrelemesi, her sınıf seviyesine uygun not türlerini ataması gerekiyordu. Eğer yanlış atama olursa dönem sonu puanları, resmi puanlarla örtüşmüyor, doğrusunu bulmak için ekstra performans harcanması gerekiyordu. Çıkardığımız güncellemeyle filtreleme yapmadan tüm sınıf seviyelerine doğru not türlerinin atanması sağlanmıştır. Böylece kullanıcıların yanlışlıkla olmaması gereken bir not türünü atamasının önüne geçilmiştir. Okul / Yeni Dersler / İşlemler / Not Türü Atama sihirbazı ile derslerine not atayabilmektesiniz.

33-Aylık Sistem Kullanım Raporu: Öğrencilerin, velilerin ve personellerin belirlenen tarih aralığında portal üzerinden veya Asisto uygulaması üzerinden sisteme giriş yapıp yapmadıklarının  raporlanması sağlanmıştır. Bu rapor özellikle sistemi kullanan/kullanmayan kullanıcıları tespit etmek için hazırlanmıştır. Okul / *(Yeni)Okullar /İşlemler/Aylık Sistem Kullanım Raporu adımlarıyla ister tek okulunuz için ister Genel merkez seviyesinden bütün okullarınız için tek seferde raporu oluşturabilirsiniz. 

34-OAR’dan Sınav Sonuç Karnesini Alabilme: OAR(Online Başvuru Sistemi) ile kurumlar öğrencilerin kurumlara gelmeden internet üzerinden özellikle bursluluk sınavlarına katılım için başvurmaları sağlanabilmektedirler. Bulundukları ortamdan kuruma gelmeden sınava başvuruda bulunan öğrenciler sınav sonuçları da aynı şekilde kuruma başvurmadan OAR sistemi üzerinden kayıt esnasında belirlenen kullanıcı adı ve parola ile giriş sağlayıp Sınav Sonuç karnelerini de bu portal üzerinden alabilmektedirler.

35-Davranış Modülünde Toplu Puanlama: Bir şubede öğrenim görmekte olan öğrencilerin davranışlarını değerlendirirken davranış maddelerinde çoğuna/tamamına aynı değer atanabilir. Bu şekilde olan öğrenciler için tek tek manuel olarak puan girmek yerine, Öğrenci Davranışları / + Butonu / Hızlı Davranış Değerlendirme / Toplu Puan Değiştir işlem adımlarıyla toplu bir şekilde tek seferde bütün öğrencilere aynı puanı atayabilirsiniz. 

36-Öğrenci Gelişim Raporunun Mail Olarak Gönderilmesi: Belirli aralıklarla öğrencilerin akademik gelişimini(sınav, etüt, ödev, devamsızlık ve benzeri durumlarını) gözlemlemek için sistemden öğrencilere ve velilere karne verilebiliyordu. Sistemden bu raporun oluşturulmasının yanı sıra, E-mail olarak sistemde kayıtlı öğrenci ve velilerin mail adreslerine iletilmesi de sağlanmıştır. Bunun için *(Yeni)Şubeler/İşlemler/Öğrenci Gelişim Raporu/E-Posta İle Gönder işlem adımları izlenmelidir.

37-Optik Form Tarayıcı Cingöz: K12NET’in Başaran Yayınları ile yaptığı teknolojik bir çalışmanın adıdır. Başaran Yayınlarına ait yaprak testleri, basılı olarak okullarınıza gelecektir. Öğretmenler, dersin son 5-10 dakikasında bu testleri öğrencilere dağıtacaklar, öğrenciler cevaplayıp tekrar öğretmenlerine geri vereceklerdir. Cingöz, bildiğiniz sıradan bir webcamdir. Türkiye’de benzeri çalışmalar bulunuyor. 90 derece açıyla biraz zahmetli okuma yapıyorlar. Bu yüzden öğretmenler, bu tür  uygulamalara mesafeli yaklaşıyorlar.  Cingöz ise üzerine gölge düşmediği sürece, çok kaliteli okuma yapıyor. İşte bu başarısından dolayı adını “Cingöz” koyduk. Cingözü K12NET mühendisleri geliştirdi.  Öğretmenler, K12NET şifresiyle girdiğinde kendi öğrencilerini görüyor olacaklar, öğretmenler  sınav tanımlamayacak, cevap anahtarı girmeyeceklerdir. Hazır sınavları okurken, sayfaları hızlı hızlı çevirirken cingöz okuma yapacak, sonuçlar anında ekrana yansıyacak, isterse çıktısını da alabileceklerdir. 

38-Sosyal Başarı Listesi Raporu (Öğrenci Sosyal Etkinlik Raporu): Sosyal Etkinlikler ekranında okulların tanımladıkları faaliyetlerin, bu faaliyetlere katılan öğrencilerin, öğrencilerin aldıkları ödüllerin raporlanması sağlanabilmektedir. Raporu oluşturmak için Kulüpler/ Sosyal Etkinlikler/İşlemler/Öğrenci Sosyal Etkinlik Raporu işlem adımları izlenmelidir.

39-Ağırlıklı Puan Ortalama Listesi: Yeni yapılan bu raporla hesaplanmış olan tüm derslerin ağırlıklı puanlarının toplamının ders saatine bölünmesi ile elde edilen Ağırlıklı Dönem Sonu notlarını görebilirsiniz. Böylelikle bütün öğrencilerin dönem sonunda ağırlıklı ortalamalarını tek bir sayfada almış olacaktınız. Okul / Yeni Şubeler / işlemler / Ağırlıklı Puan Ortalama Listesi linki ile raporu oluşturabilirsiniz. 

40-Öğretmenin Öğrenci Ödev Kontrol Listesini Alabilme (her öğrenciye göre istatistik bilgi):

Öğretmen kendi verdiği ödevleri öğrenci bazında yapıp, yapmadığı, geç getirdiği ya da gelmediği gibi durumları bir tablo halinde görebileceği, yüzde kaç ödevlerin toplamda ve öğrenci bazında kontrol etmediğini, ödevlerin detaylarını görebileceği bir rapordur. Öğretmen Portalı / Ödevler web partı / İşlemler butonu / Öğrenci ödev Kontrol Listesi ile raporu alabilirsiniz. 

41-Klasik Sınavlarda Birden Fazla Kitapçık Ekleyebilme: Yapacağınız klasik sınavlarınıza öğrencilerinize eğer farklı kitapçıklar vererek sınavı değerlendirecekseniz. K12NET’te bu işlemi sorunsuz yerine getirebilirsiniz. Öğrencinin hangi kitapçığı kodladığını, Sorular Puanla yapılırken açılan Kitapçık alanından giriş yapabilirsiniz. Böylelikle klasik sınavlarınızı da farklı kitapçıklar kullanarak uygulatmış olacaksınız.

42-Not Defterinde Toplu Puanlama: Bir şubede öğrencilerin bir sınavdaki puanlarını girerken öğrencilerin çoğuna/tamamına aynı değer atanabilir. Bu şekilde olan öğrenciler için tek tek manuel olarak puan girmek yerine toplu olarak tek seferde puan girişi yapabilirsiniz. Not defteri ekranına öğretmen portalından ulaşabileceğiniz gibi personel portalından da ulaşabilirsiniz. Okul modülü/ Yeni Dersler/ Dersin adına tıklayıp / Sınav türüne sağ tıklayıp Toplu Puan değiştire tıklayarak ulaşabilirsiniz. Öğretmen Portalı/Uygulamalar/Not defteri diyerek/ Sınav türüne sağ tıklayıp Toplu Puan değiştire tıklayarak ulaşabilirsiniz.

43-Jenerik Karne ve Klasik Sınav Karnesinin Mail olarak Gönderilmesi ve Yetkiyle İstenildiği Gibi Gönderilebilmesi: Yapılan ölçme sınavlarının sonuçlarını karne olarak öğrenci ve veliye mail olarak gönderim sağlayabilirsiniz. Ölçme Değerlendirme modülü/ Sınav uygulamaları ve sonuçlar/ sınav sonuçlarını göndereceğiniz uygulamanın sağında bulunan raporlardan ulaşabilirsiniz.

44-Nakil Sihirbazı ile Aktif Yıl İçerisinde Nakil İşlemi Yapma: Öğrenci(leri)nizin aktif yılda iken bir okulunuzdan diğer okulunuza aktarabilirsiniz. Böylelikle sistem aktif yılda iken otomatik olarak eski okulundaki kaydını sonlandırıp, nakil ettiğiniz okula yeni kayıt açacaktır. Toplu olarak birçok öğrencide bu işlemi yapmanız işlemlerinizi kolaylaştıracaktır.

Okul modülü / Yeni Okul Kayıt/ İşlemler butonuna tıklayıp/ Öğrenci Nakil Sihirbazından ulaşabilirsiniz.

45-İlerleme Raporuna Yayın Tarihi Alanı Eklenmesi: İlerleme raporu, derslerin sınavlarına not girilip girilmediğini, girilmediyse kaç gün geciktiği, kazanım girip girilmediği, performans seviyelerinin belirlenip belirlenmediği konusunda bilgilere ulaşabileceğiniz bir rapordur. Yeni bir güncelleme ile sınavlara girilen Yayınlama Tarihi ile hangi sınavlara girilip girilmediğini görmeniz sağlanmıştır. İlerleme raporuna Okul / Yeni Dersler / İşlemler / İlerleme raporu adımlarını izleyerek ulaşabilirsiniz. 

46-Ölçme Değerlendirme Raporlarından 3’ünün Kura Göre de Alınabilmesi: Ölçme Değerlendirme raporlarında öğrencinin bağlı olduğu şube ve sınıf seviyesine ait ortalamalar, istatistik bilgiler alınabiliyordu. Raporlara yapılan güncelleme sayesinde öğrencilerin şubesine bağlı kalmadan diğer şubelerdeki öğrencilerle karışık olarak girmiş olduğu kur derslerindeki ortalamasını ve istatistik bilgisini de görebileceksiniz. Ölçme Değerlendirme / Sınav Uygulamaları ve Sonuçlar / Alacağınız uygulamanın sağ tarafındaki rapora tıklayıp / Sınav Güncesi – Madde Analizi ve Toplu Sonuç Listesi raporlarını alabilirsiniz. 

47-Kardeş Olan Öğrencileri Tek Bir Listede Alma: K12NET’te aynı okul ya da farklı okullarınızda kardeşi olan öğrencilerin anne ve baba bilgilerinin aynı olması halinde kardeş bilgilerini tek bir raporda elde edebilirsiniz. Öğrenci işlemleri / *(Yeni) Okul Kayıt / İşlemler / Kardeş Bilgileri Raporu işlem adımlarını takip ederek rapora ulaşabilirsiniz.

48-Rehberlik Görüşmeleri Şifrelenmesi: Artık K12NET’e girmiş olduğunuz Rehberlik ve Kayıt Takibi görüşmelerini, şifreleme işlemi ile kaydı oluşturan kişi dışındaki kişi veya kişiler tarafından görülmesini engelleyebileceksiniz. Bu sayede öğrenci ve veli ile yapacağınız özel görüşmelerin mahremiyetini K12NET’te korumuş olacaksınız. Rehberlik modülü / Olay Takibi / + butonu ile açılan ekrandan Şifrele butonunu onaylamanız yeterlidir.

49-Ders Yükü: K12NET’te öğretmenlerinizin kaç saat dersinin olduğunu, öğretmenin üzerindeki ders yükünü artık kolaylıkla öğrenebileceksiniz. Her dönem için öğretmenin girmiş olduğu sınıflara, okullara göre ders yükü dağılımını elde edebileceksiniz. Personel İşlemleri / *(Yeni) Görevlendirme / Personel Listesi Sihirbazı işlem adımlarını takip ederek rapora ulaşabilirsiniz.

50-Vaka Raporuna Görüşmeyi Belirleyen Kişinin Eklenmesi: Vaka Raporu sayesinde öğrenci ile hangi tarihlerde kaç görüşme yapıldığı, görüşmeyi yapanın kim olduğu gibi bilgilere ulaşabiliyorsunuz. Bu raporda yapılan düzenleme sayesinde Görüşmeyi Belirleyen kişinin de kim olduğu bilgisine erişebileceksiniz. Öğrenci İşlemleri Modülü / Kayıt Takibi / + ya da düzenle butonu ile açılan ekrandan Görüşmeyi Belirleyeni ekleyebilirsiniz.

51-Nakil Giden Öğrencinin Gittiği Okul Adının Girilmesi: Öğrenci kendi kurumunuz dışında başka bir kuruma nakil olarak gitti ise kayıt sonlandırma işlemleri sırasında öğrencinin nakil gittiği okulun ismini kayıt altına alabileceksiniz. Böylelikle daha sonra öğrencilerin çoğunlukla hangi okula gittiğini öğrenebileceksiniz. Öğrenci Havuzu / Düzenle / Akademik / Okul Çıkış / Başka Bir Özel Okula Nakil oldu işlem adımları ile okul adı girişi yapabilirsiniz.

52-Alt Uygulamalarda Sınav Okutan Müdürlüklerin Listesi: K12NET’te yeni alınan güncelleme ile genel merkezden(kurumdan) oluşturduğunuz sınavı alt okullarınıza gönderdiğinizde, gönderilen bu kurumlardan hangilerinin sınavı değerlendirdiğini ve bu değerlendirmede sınava kaç öğrenci katıldığı gibi bilgileri alabileceğiniz bir rapor yapılmıştır. Raporu Ölçme Değerlendirme modülü / Sınav Uygulamaları ve Sonuçları / Alt Uygulamaları Göster seçeneği işle alabilirsiniz.

 53-Öğretmenlerin Derslerine göre Mesaj Gönderebilmesi: K12NET Mesaj modülünde şubeye, sınıf seviyesine, kişiye ve benzeri şekilde mesaj gönderebiliyorsunuz. Ancak öğretmenin bazı dersleri şubenin dersi değil, farklı şubelerden karışık öğrenciler olarak bir araya gelmektedir. Bu durumda mesaj göndermek istendiğinde, her birini ayrı ayrı mesaja eklemek gerekir, böyle yapmak yerine derse göre mesaj gönderim ile o dersteki öğrenci, veli ve öğretmenlere tek seferde mesaj gönderilebilmektedir. İlgili alana Öğretmen Portalı / Dersler/ Uygulamalar/ Mesaj Gönder işlem adımları ile gerçekleştirebilmektedirler.

54-Yıllara Göre Öğrenci Listesi: Hangi yılda hangi sınıf seviyesinde kaç tane asil öğrenciniz var, bu yıllarda toplamda kaç tane öğrenci sayınız var gibi sorularınızın yanıtına Öğrenci Sayıları Listesi Raporundan Yıllık Rapor alarak ulaşabilirsiniz. Öğrenci İşlemler modülü / Yeni Okul Kayıt / İşlemler / Öğrenci Sayıları Listesi / Yıllık Rapor olarak raporunuzu alabilirsiniz.

55-Ajanda İstatistikleri Raporu: Kurucu ve yöneticiler oluşturulmuş olan günlüklerin, etkinliklerin, görevlerin listesini ve istatistik bilgilerini tek raporda alabilir. Okul ana modülü altındaki (Yeni) Okullar/ İşlemler/ Ajanda maddeleri Listesi işlem adımlarını uygulayarak alabilirsiniz. Böylelikle kurumda Ajanda modülünü kullanan kişilerin yönetici ve kurucuları ajanda maddelerine eklemelerine gerek kalmadan bir raporda görmesi sağlanmıştır.

56-Dat Oluşturdan Oluşan Dat’a Cep Telefonu Eklenmesi: Daha önce K12NET üzerinde değerlendirdiğiniz sınavlarınızdan, Dat Oluşturmak isteyebilirsiniz, böyle bir durumda daha önceki zamanlarda öğrencilerin Mesaj Gönderi Cep teli dat dosyasına yansıtılmıyordu ancak yeni güncelleme ile artık oluşturulan dat dosyasına telefon numaraları da gelmektedir. Ölçme Değerlendirme modülü / Sınav Uygulamaları ve Sonuçlar / İlgili sınavın satır raporu/ Dat oluştur işlem adımları ile gerçekleştirebilirsiniz.

57-Ajanda Maddelerinin Kopyalanması: Kaydetmiş olduğunuz bir ajanda maddesini aynı şekilde tekrar girişini yapmak yerine ilgili ajanda maddesini farklı günlere kopyalayabilirsiniz. Ajanda ana modülü/ Takvim Görünümü/ ilgili ajanda maddesine sağ tıklayınız/ Farklı Kaydet işlem adımları ile gerçekleştirebilirsiniz.

 58-Sınav Başarı Karşılaştırma Raporuna Yapılan Yenilikler: Dönem Sonu yaklaştığında kurumların ihtiyaç duyduğu durumlardan biri, öğrencilerin ders ders hangi sınavlardan başarısız olduklarıdır ve tek bir seferde bu başarısız olan öğrencilerin listesidir. Raporu alırken belirtilen Kalma Sınırı ile, o puanın altında olan öğrenci sayısı, başarı yüzdesi ve bu öğrencilerin kimler olduğu bir excel sayfası olarak sunulmaktadır. Okul modülü / Yeni Şubeler / İşlemler / Sınav Başarı Karşılaştırma Raporu ile raporu alabilirsiniz.

59-Online Anket Modülü: K12NET üzerinden öğrenci, veli, öğretmen ve personellere; okul, ders, öğretmenler, yemek, servis ve benzeri konular hakkında anket oluşturup bu anketteki sorularınızı puanlamalarını ya da yorum girmelerini sağlayabilirsiniz. Açılan anketler sizin isteğinize bağlı zorunlu ya da zorunlu olmadan, K12NET’e herhangi bir işlem için giren kişinin karşısına gelecek ve sorular hakkında puanlamasını yapabilecektir. Açılan anketlerin anlık puanlama durumunu ya da detaylı raporlamalarını yapabileceksiniz. Online Anket modülü ile optik kâğıtlara(velilerin okula gelmelerini beklemeden), kâğıt okuyup, değerlendirmelere gerek kalmadan anketlerinizi uygulamış olacaksınız. Ölçme Değerlendirme modülü / Anketler ile yeni anket tanımlayabilirsiniz. Konuyla ilgili detaylı bilgi için yardım videolarından

28 – Anketler serisini izleyebilirsiniz.

60-Öğretmenlerin Kulüpteki Öğrencilere Mesaj Gönderebilmesi: K12NET Mesaj modülünde şubeye, sınıf seviyesine, kişiye ve benzeri şekilde mesaj gönderebiliyorsunuz. Ancak Kulüplerde her şubeden ya da her sınıf seviyesinden karışık öğrenciler bir araya gelmektedir. Böyle bir durumda mesaj göndermek istendiğinde her birini ayrı ayrı mesaja eklemek gerekir, öğretmenlere kolaylık sağlanması için Kulüpler web partında her kulübe ya da bütün kulüpteki öğrencilere-öğrencilerin velilerine tek bir hamle ile mesaj gönderebilme imkânı sağlanmıştır. Öğretmen Portalı / Kulüpler web parçası / İşlemleri / Mesaj Gönder ile işlemlerinizi yapabilirsiniz.

61-Mesajlarda Şablon Oluşturma: K12NET Mesaj Modülünü kullanırken her mesajda mesajın altına adınızı, soyadınızı, telefon numaranızı ve benzeri bilgilerinizi ekliyor ya da bazı mesajlarda içeriğin birçoğu aynı olup ufak tefek eklemeler yapıyor olabilirsiniz. Böyle durumlarda kopyala yapıştır ya da her seferinde yazmak yerine daha önceden hazırlamış olduğunuz hazır şablonunuzun mesaj yazmaya başlarken otomatik olarak gelmesini sağlayabilirsiniz. İletişim modülü / Mesaj Gönder / Şablonla ile işlemlerinizi yapabilirsiniz.

62-Dijital İmza Eklenmesi: K12NET üzerinden alınan Dönem Sonu Karnesi, Transkript, Öğrenci Belgesi gibi Müdür adının ve imza alanın çıktığı raporlarda otomatik olarak imzanın gelmesini sağlayabilirsiniz. Bu şekilde müdürün imzasını beklemeden raporları ilgili kişilere iletebilirsiniz. Müdür imzası için Okul Modülü / Yeni Okullar/ okul adınızın düzenlemesine basarak açılan ekrandan yükleme yapabilirsiniz.

63-Kayıt Takibi Ekranında Duyduğu Kanal ve Tercih Sebebi Alanları: Misafir öğrencilerin kayıt sürecini takip etmek için kayıtlarını açarken kurumunuzu hangi kanaldan(gazete, dergi, stant ve benzeri ) duyduğunu ve eğer öğrenci okula kayıt olursa hangi sebepten dolayı kayıt olmaya karar verdiğini giriş yapabileceğiniz yeni alanlar açılmıştır. Bu alanlar sayesinde kayıtlar devam ederken ya da sonrasında istatistik bilgi alarak kurumunuzu çoğunlukla nereden duyduklarını ve neden tercih ettiklerini görebileceksiniz. Öğrenci İşlemleri modülü / Kayıt takibi / + ya da düzenle butonu ile bu alanları giriş yapabilirsiniz. Kayıt Takibi işlemleri için yardım videolarından 6c yardım videosunu izleyebilirsiniz.

64-Sistemde Kayıtlı Fotoğrafların Dosya Olarak Bilgisayara İndirilmesi: Öğrencilerinizin sistemde fotoğraflarının ekranlarda görünmesi için yükleme işlemi yapıyorsunuz, daha sonra dilerseniz bu fotoğrafları dosya halinde bilgisayarınıza indirebilirsiniz. Bunun için fotoğrafları yükleme yaptığınız Öğrenci İşlemleri modülü / Yeni Okul Kayıt / İşlemler /Resim Yükleme sihirbazından / İndirme butonu ile indirebilirsiniz.

65-Ücret kalemlerinde indirimlerin yüzdeye ve miktara göre yapılması: Ücret kalemlerinde indirimler yüzdeye göre yapılabilirken, bazı müşterilerimiz, “miktar olarak da indirim yapılabilmeli, miktar girildiğinde sistem otomatik olarak ayrıca yüzdeye de çevirebilmeli” diyorlardı. Bu talep yerine getirilmiştir.

66-Yasal Uyarı Mektubu: Ödemesi gereken ücretleri geciktiren velilere yönelik sistem tarafından yasal uyarı mektubu çıkarılabilmektedir. Kayıt sözleşmeleri ekranından alınan bu raporda, gecikme gün sayısı opsiyonel olarak girilebilmekte, belirlenen süreye göre gecikmesi tespit edilen velilere, içeriği kurum tarafından özelleştirilebilen bir yasal uyarı mektubu hazırlanabilmektedir.

67-Servis Sözleşmesi Raporu: Aynı eğitim ücretinde olduğu gibi sadece servis hizmetinden yararlanan öğrencilere yönelik, içeriği kurum tarafından oluşturulan, içeriği sadece servis bilgilerinden oluşan, servis sözleşmesinin sistem tarafından otomatik olarak oluşturulması sağlanmıştır.

68-Kadim Raporu: Kadim raporu kayıt sözleşmesi ekranından pdf-ya da excel formatında alınabilen, 5510 Sayılı Kanunun 8.Maddesine İstinaden Kullanılması zorunlu bilgileri içeren rapordur.

69-Kardeş Öğrencilerin Ödemelerinin Ortak Alınması: Bir velinin aynı okulda okuyan birkaç çocuğu olabilir. Bu güncellemeyle kardeş öğrencilerin ödemelerinin ayrı ayrı değil, tek bir seferde yapılması sağlanmıştır.

70-Faturada Ücret kalemlerinin ayrıntılı bir şekilde gösterilmesi: Bir fatura birden fazla hizmetin karşılığında kesilebilir, ücret kalemlerinin ve farklı KDV oranlarının ayrıntılı bir biçimde faturada gösterimi sağlanmıştır. Ödeme Takip ana modülü / Tahsilat(Ödemeler) / Tahsilatın raporlar sekmesi / Fatura seçeneğini seçerek İndirim Kalemlerini gösteri seçerek raporu alabilrisiniz.

71-Banka Mail Order Talimatı: Okul taksitlerini kredi kartıyla ödemek isteyen velilerinize sistem tarafından otomatik oluşturulmuş, mail order talimatı hazırlayabilirsiniz.

72-Öğrenciler ve Hizmetleri Raporu: Öğrencilerin ücret kalemlerine göre hangi hizmetten yararlandığını şube-şube görebileceğiniz rapordur.

73-Mali Hesapların ve Ödeme Kalemlerinin Başka müdürlüğe veya aynı müdürlükte bir sonraki yıla kopyalanması: Bir okul müdürlüğünüze mali hesaplarınızı ve ödeme kalemlerinizi tanımladınız. Bunları okulunuz diğer müdürlüklerine zahmetsizce kopyalayabilirsiniz.

74-Ödeme Planı Raporunda Açıklama Sütununu Göster/Gösterme: Bazı müşterilerimiz ödeme planı raporunda açıklama görünmesini isterken, bazıları istemiyordu. Bu durumun opsiyonel olması sağlanmıştır. Ödeme Takip ana modülü/Kayıt Sözleşmesi/Raporlar/ Ödeme Planı/ Açıklama sütununu göster seçeneğini seçerek ödeme planına gelmesini sağlayabilirsiniz.

75-Tahsilat Makbuzu Logo Görünsün/Görünmesi seçeneği: Bazı müşterilerimiz tahsilat makbuzunda kendi kurum logolarının görünmesini isterken, bazıları logolarının görünmesini istemiyordu. Bu durumun da seçenekli olması sağlanmıştır. Ödeme Takip ana modülü/ Tahsilat(Ödemeler)/ Raporlar/ Tahsilat Makbuzu/ Logo Göster seçeneğini kaldırdığınızda makbuza logonuz yansımayacaktır.

76-Genel Merkezden Alt Okulun Yazıcı Şablonları Kopyalayabilme: Muhasebeciler, genellikle nokta vuruşlu yazıcılar kullanır ve fatura –senet gibi evraklarını kendi basılı materyallerine göre ayarlarlar. Bir müdürlük için, yazıcı ayarı yapıldığında, diğer müdürlüklerde de benzer bir uğraş olmasın, tanımlanan şablon, genel merkezden, alt okullara kopyalanabilsin özelliği bu dönemde yapılmıştır. Kurum seviyesindeyken Ödeme Takip ana modülü/ Ayarlar(M)/ Raporlar/ Raporlar/ Yazıcı Şablonlarını Kopyalama ile kopyalama işlemlerinizi yapabilirsiniz.

77-Yatay veya Dikey formatta, birden fazla nüsha olacak şekilde fatura oluşturma: Faturaların basılırken kaç adet basılacağını önceden ayarlanarak, istenilen nüshada fatura oluşturulması sağlanmıştır.

78-MEB/ Kayıt Sözleşmesi: MEB, 4 Ocak tarihinde aldığı bir kararla okulların kayıt sözleşmesinin bir standartta basılmasını istemiştir. K12NET’de ister bir öğrencinin, ister bir şubenin, isterseniz okulun tüm öğrencilerinin Kayıt sözleşmesini tek bir hareketle basabilirsiniz. Ödeme Takip ana modülü/ Kayıt Sözleşmesi/ Raporlar/ Kayıt Zarfı ya da Öğrenci İşlemleri ana modülü/ Yeni Okul Kayıt/ Raporlar/ Kayıt Sözleşmesi/ MEB Sözleşmesi ile alabilirsiniz.

79-Kurucuların ceplerine kurucu e-postasının düşürülmesi: Kurucularımızın cep telefonlarına her gün kayıt durumlarını ve mali bilgileri içeren bir e-posta, sistem tarafından hazırlanmakta, aracısız-zahmetsiz-masrafsız ulaşımı sağlanmaktadır. Bu işlemi yapmak isteyen kullanıcılar [email protected] mail adresine talep maili atmalıdır.

80-Çerçeve Raporu: Çarşaf bir liste düşününüz. Hizmetleriniz, hizmetlerden yararlanan öğrencileriniz, öğrencilerinizin aylara göre ödeme planları ve bu planlara ne kadar sadık kaldıklarının görsel gösterimini bu raporda bulabilirsiniz. Çok kullanışlı, çok fonksiyonel bu raporu henüz inceleyememiş olanların mutlaka incelenmesini öneriyoruz.

81-Çoklu fatura basımı: Okullar diyor ki, “parayı aldıkça tek tek fatura keseyim.” Bir başka okul da diyor ki, “parayı bir ay boyunca alıp, ayın sonunda topluca basayım”. Bir okul da diyor ki, “parayı alayım ya da almayayım, ödeme planına uysun veya uymasın her ayın sonunda topluca fatura basabileyim.” K12NET ile bu isteklerin tamamını karşılayabilirsiniz.

82-Fazla ödeme yapılabilmesi: Bu yıla kadar en fazla öğrencinin borcu kadar tahsilat yapılabiliyordu. Oysa bir sebepten dolayı veli daha fazla para ödeyebiliyordu. Ödenen bu fazla paranın sistem tarafından hiç unutulmaması, her seferinde hatırlaması, sonradan mahsuplaşabilmesi sağlanmıştır.

83-İade Prosedürünün çalıştırılabilmesi: Bir sebepten dolayı başlangıçta anlaştığınız, ücretini aldığınız veliye bu ücretin bir kısmını, tamamını iade etmek zorunda kalabilirsiniz. Bu iadenin sistem tarafından bilinmesi ve kayıtlara geçirilmesi, bu öğretim yılında çıkarılan güncelleme ile sağlanmıştır.

84-Faturanın öğrenci velisinin adına değil, istenilen başka bir isme, örneğin bir şirket adına kesilebilmesi: Bazı veliler, faturaları kendi adına değil, başka bir unvana, örneğin çalıştığı şirkete kesilmesini isteyebiliyordu. Çıkarılan güncelleme ile öğrencinin velisine fatura kesilebileceği gibi, bir başka unvana da kesilebilmesi sağlanmıştır.

85-Giderlerin genel merkezden girilebilmesi: Güncellemeden önce giderleri, giderin olduğu okul müdürü lokasyonundan girebilirken, güncellemeden sonra genel merkezden, ilgili okulları seçerek tek bir noktadan giderlerinin girilmesi sağlanmıştır.

86-Çek ile ilgili bilgilerin girilmesi: Tahsilatlar ekranında çekin banka, numara ve vade tarihinin kaydedilebileceği bir alan oluşturulmuştur.

87-Teşvik Sihirbazı: Milli Eğitim Bakanlığı’nın teşvik uygulamasından sonra, hangi öğrencilerimiz teşvik alıyor, sınıf seviyelerine ve şubelere göre dağılımı nasıl, teşvik adı altında kasamıza ne kadar para girişi olacak, teşvik alan öğrencilerin toplu olarak teşvik ödemelerinin yapılması bu güncelleme ile sağlanmıştır.

88-Gecikmiş Ödemeler Raporu: Öğrenciye Göre Gruplama ve Aylık sayfaları: Belirlenen güne göre ödemesini geciktiren öğrenciler, bunların veli kimlik bilgileri, iletişim bilgileri, ödemelerin kaç kere geciktirildiği, süreleri gibi bilgileri bulabilirsiniz.

 

 

 

 

K12NET, Gerçek Hayatın Gerçek Güncellemelerine Devam Ediyor.

K12NET, Gerçek Hayatın Gerçek Güncellemelerine Devam Ediyor. Yeni bir çalışma, yeni bir güncelleme ile tekrar karşınızdayız. Birazdan anlatacaklarımız bütün eğitim...

DEVAMINI OKU

K12NET, Bugün Sorulan Soruyu, 5037 Gün Önce Biliyormuş…

K12NET, Bugün Sorulan Soruyu, 5037 Gün Önce Biliyormuş… Bu hafta müşterilerimizden şöyle mesajlar aldık. "Yakın zamanda bursluluk sınavı yapacağız, bu...

DEVAMINI OKU

K12NET, Bir Büyük Güncelleme Daha Çıkarıyor!

K12NET, Bir Büyük Güncelleme Daha Çıkarıyor!   Bazı veliler, “Kayıt yenilemek için biz kuruma gitmek istemiyoruz. Ücretlerimiz ne kadarsa, indirim...

DEVAMINI OKU
Türkiye

ATLAS EĞİTİM YAZILIMLARI
Hacettepe Teknokent 1.Arge Binası No:25 Beytepe 06800 Ankara – TURKEY

Tel:+90 312 299 2313
E-Mail: [email protected]

United States

K12NET, LLC
28610 Hwy 290, F09 #158 Cypress, TX 77433

Tel: 713-412-7558
E-Mail: [email protected]

Palestine

K12NET Palestine LLC
Al-Irsal Street, Opposite Palestine Tower New Man Building 6th Floor, Office 607. Ramallah

Tel: +970 599 950 060
E-Mail: [email protected]

United Arab Emirates

NOVELTY TECHNOLOGIES
The One Tower, Office 3926, Sheikh Zayed Road Barsha Heights – Dubai United Arab Emirates

Tel:+971 4 246 2871
E-Mail: [email protected]