Satın Alsanız, K12NET’den Pahalıya Gelir. (K12NET Yenilik Haberi)  

14 Ekim 2024

Satın Alsanız, K12NET’den Pahalıya Gelir. (K12NET Yenilik Haberi)  

Değerli müşterilerimiz, hayatın aktığı bir yol var, bu yolu bulamazsak, yaptığımız yazılımlar gerçek hayata uygun olmaz, uygun olmadığı için de kullanılmaz. K12NET olarak müşterilerimizi dinliyor, onların gerçek ihtiyaçlarını öğrenmeye çalışıyoruz. Şuan özellikle kurs merkezlerinde bire/bir dersler veriliyor. 40 saatlik paket, 100 saatlik paket, ne kadar anlaşırsanız o kadar hakkınız var. Derse giriyorsunuz, paketinizden bir saat eksiliyor, bunları takip etmek, izlemek gerekiyor. Elektrik, su sayacı gibi derse girdikçe, kontörler birer, birer azalıyor, tekrar paket alıp yükleyince kontörleriniz tekrar artıyor. Bu kullanımın bir şekli, bir diğer şekli daha var. Sınırsız olan hiçbir kaynak yoktur. “Kursumuza kayıt ol, sınırsız etüt al.” Mümkün mü? Artık böyle sınırsız vaatlere kimse inanmıyor, kimse de benzer şekilde satış yapmıyor. Bu günlerde öğrenci/velilere deniliyor ki, “Kursumuza kayıt olmuş öğrencimizin örneğin 50 saat ücretsiz etüt alma hakkı bulunmaktadır. 50 saatin üzerinde etüt almak istersen, ders saat başına ayrıca ücret ödemen gerekmektedir.” Bakınız yeni bir durum daha ortaya çıktı. Ücretsiz olan saatler sayılacak, bitince, öğrenci istiyorsa ücreti karşılığında etüt alabilecek. Madem bu düzende  “etütler” satılabilen bir şey, öğrenciler müdürlüğe gitmeden, evden/ işyerinden, dünyanın herhangi bir yerinden etüt de satın alabilecekler. K12NET nasıl olsa bütün kredi kartlarıyla da entegre. Bu da mümkün. Sadece etüt değil, K12NET online mağazasından aklınıza gelen her şeyi satabilirsiniz.

Bu ihtiyaçlarınızı söyleyip, yazılım yaptırsanız, K12NET’in 43 modülüne ödediğinizden daha fazla ücret isterler, üstelik sonradan eklendiği için arabaya sonradan takılan klima gibi eğreti durur. Bu yazıları okumadığı için, bu yenilik haberlerini bilmeyen, bilmediği için, K12NET’e ayrıca ücret ödemeden kullanabilecekken, bir dolu masraf yapıp yeni yazılım yaptıran müşterilerimize çok üzülüyoruz. Bu haftaki eğitimimizde bu yeni özellikleri de anlatacağız.

Bir Resim, Onlarca Özellik!

Öğretmen, uygun zamanlardan birine etüt verdiğinde bakınız neler oluyor?

  1. Okul yönetimine anında bu bilgi ulaşıyor. Artık okul yönetimi bu çalışmanın saatini, yerini, katılımcılarını, her şeyini biliyor.
  2.  Katılımcı öğrenci ve velilere bu saatte etüt verileceği bilgisi, mobil uygulama üzerinden ücretsiz bildirim olarak iletiliyor.
  3. Bu şubelere derse giren diğer öğretmenler, az önce belirlenmiş bu etüt saatini artık kapalı olarak görüyorlar. Bu saate artık hiç öğretmen etüt veremiyor.
  4. Deniz öğretmen, bu iki öğrenciye günü saati geldiğinde etüdünü veriyor, devamsızlığını alıyor, anne babalarına ücretsiz devamsızlık bildirimi düşüyor.
  5. K12NET kullanan okul ve kurslarda, işler iyiyken iyi, kötüyken, velilerin sıklıkla sorduğu, “çocuğum için ne yaptınız?” sorusu sorulamaz. Çünkü her adım mobil uygulama üzerinden bildirim yoluyla velilere aktarılmaktadır. Velev ki, bir veli sormaya kalksa, “okul olarak çocuğum için ne yaptınız?” diye ağzından çıkarıverse, “çocuğunuza şu tarihlerde 8 kez etüt vermiş, bildirim yoluyla davet edilmiş, çocuğunuzun 5 kere etüde katılmadığı görülmüş, her seferinde de şu saat ve dakikalarda bilginize sunulmuştur” şeklinde cevap alacaktır.

Ders Programı Olmazsa Olmaz !

Ders devamsızlığının – etüt uygulamalarının olmazsa olmazı ders programıdır. Okul yönetimi ders programını girmezse, etüt çalışmalarını yukarıda anlatılan verimlilikte kullanamazsınız.

Etüt Modülü / 17 Ekim Perşembe, Saat 10:30

Yukarıda anlattıklarımız ve fazlasını bu haftaki eğitimizde bulabilirsiniz.

Temel Tanımlar / 18 Ekim Cuma, Saat 10:30

Öğrenci-öğretmen-personel-ders tanımlama gibi, K12NET sisteminin en temel konularını, bu eğitimde bulabileceksiniz. Sistemi ilk defa kullanacak okulların, bir kez olsun, mutlaka bu temel eğitimden geçmesini bekliyoruz. Daha önce sistemi açılmış ama bir sebepten sistemi etkin kullanamamış okullarımız da bu temel eğitimden yararlanmalıdır.

Eğitimlerimiz Online, Yerinde ve ÜCRETSİZDİR. 

Eğitimlerimiz online olup, okullar kendi yerlerinden katılabilecek, ekranlarımızı görecek, sesimizi duyacak, isterlerse eğitim görevlisine soru sorabileceklerdir. Eğitimlerimiz ÜCRETSİZ olup, katılmak isteyenlerin; hangi kurumdan, hangi eğitime katılmak istediklerini de açıkça belirterek [email protected] adresine bu isteklerini ifade eden bir elektronik posta göndermeleri yeterli olacaktır.

Bir İlk Olduğunu, K12NET’in Müşterileri Söylüyor.

Bir İlk Olduğunu, K12NET’in Müşterileri Söylüyor. Öğrenci sınav oluyor. Yapamadığı sorulara göre K12NET eksiklerini bulunuyor. Bu konu yıllardır, yaptığımız bildiğimiz...

DEVAMINI OKU

K12NET, Yapay Zekâyı Konuşmuyor, Yapay Zekâyı Uyguluyor…  

K12NET, Yapay Zekâyı Konuşmuyor, Yapay Zekâyı Uyguluyor…   Bugünlerde yapay zekâyı ağızlarından düşürmeyen, sürekli konuşan bir kesim var. Laf çok...

DEVAMINI OKU

Her Yere Randevu İle Gidilirken, Neden?…(K12NET Eğitim Duyurusu)   

Her Yere Randevu İle Gidilirken, Neden?...(K12NET Eğitim Duyurusu)    Nereye gitmek isterseniz randevu almanız gerekiyor. Her yere randevu ile gidilirken...

DEVAMINI OKU
Türkiye

ATLAS EĞİTİM YAZILIMLARI
Hacettepe Teknokent 1.Arge Binası No:25 Beytepe 06800 Ankara – TURKEY

Tel:+90 312 299 2313
E-Mail: [email protected]

United States

K12NET, LLC
28610 Hwy 290, F09 #158 Cypress, TX 77433

Tel: 713-412-7558
E-Mail: [email protected]

Palestine

K12NET Palestine LLC
Al-Irsal Street, Opposite Palestine Tower New Man Building 6th Floor, Office 607. Ramallah

Tel: +970 599 950 060
E-Mail: [email protected]

United Arab Emirates

NOVELTY TECHNOLOGIES
The One Tower, Office 3926, Sheikh Zayed Road Barsha Heights – Dubai United Arab Emirates

Tel:+971 4 246 2871
E-Mail: [email protected]