K12NET, Reklam Konularını Neden Sona Bırakıyor?    

1 Temmuz 2024

K12NET, Reklam Konularını Neden Sona Bırakıyor?             

Kantin modülünüz var mı?” diye soranların büyük bir kısmı, hemen arkasından şunları yapabiliyor mu? diye sorarlar: Veliler, çocukları için bazı ürünleri yasaklayabilsinler, öğrenci istese bile bu ürünü alamasınlar, kantin görevlisi yasaklı ürünü vermeye kalktığında, K12NET “bu ürün, veli tarafından yasaklanmıştır” desin veya günlük bir harcama limiti olsun, “bu limitin üzerinde harcama yapamasın” desin veya “günde bir tane tost yiyebilirsin, ikinci tostu alma hakkın bulunmamaktadır” desin, bunlar gerçekten reklam tarafı yüksek olan, güzel, faydalı sorulardır. Bu sorular elbette sorulmalıdır ama bunları yapmak için,öncelikle çok güçlü bir alt yapının kurulması gerekmektedir.  Özel sektör, yaptığı her işi güzel yapmalı, yaptığı güzel işleri de reklam etmelidir. Ancak; alt yapısı taş gibi olmalıdır. Sistemin alt yapısı iyi olmadan, böyle işlere öncelik verilirse, gömleği olmayanların çıplak vücuda, kravat takmalarına benzer. Bakınız K12NET’in market modülünün arkasında neler var:

1-    Kantin modülü stok takip sistemiyle çalışmalıdır. Hangi üründen kaç tane aldım, kaç tanesi satıldı, şuan hangi depoda, hangi ürün, kaç tane var? Market modülünün arkasında uluslararası standartlara göre çalışan stok takip sistemi bulunmaktadır.

2-    Kantinler nakit (keş parayla) çalışabildikleri gibi, ülkemizdeki bütün kredi kartlarıyla entegre çalışabilmeyi isterler. K12NET, ülkemizdeki bütün kredi kartlarıyla entegredir.

3-    Bazı kurumlarda veliler, çocuklarının hiçbir şekilde parayla muhatap olmasını istemezler, veli para işlerini sistem üzerinden halledebilmeli, çocukların sanal cüzdanları olmalı, veliler buraya, kendi portallarından para yükleyebilmelidir.

4-    Bazı kurumlarda başka işler için de örneğin giriş –çıkışlar için manyetik kartlar kullanılmaktadır. Bu kartlar genellikle radyo frekanslı (RFID) kartlardır. “Bu kartlar aynı zamanda kantinde de kullanabilsin” denilebilir. K12NET kantinlere kurulacak her türlü radyo frekanslı kartla entegre olabilir.

5-    Okullarda kıyafet-kitap-kırtasiye gibi ürünler de satılmaktadır. Okulda, bildiğiniz bir mağaza bulunmakta, mağazada görevliler çalışmakta, veliler bu mağazaya gidip, yüz yüze alış veriş yapabilmektedir. Bu mağazaların, kantinle hiçbir farkı bulunmamaktadır. Kantin ne ise, mağaza da aynısıdır. Mağazada da, stok takibinin sorunsuz çalışması gerekir. K12NET’de aynı yapıyla çalışan, bir de mağaza modülü de bulunmaktadır.

6-    Bazı kurumlar, velilerin alışveriş yapmaları için okula gitmesini istemezler. Okula gitmeden de, alış veriş online olarak yapılmasını isterler.  Hepsiburada-Trendyol örneklerindeki gibi, K12NET sistemlerinde de,  online alış veriş yapılabilmeli ve bu sistemler, tüm kredi kartlarıyla entegre olmalıdır. K12NET’de online mağaza modülü de bulunmaktadır.

7-    Eğer stok tutuyorsanız, ürünlerinizin hangi depoda tutulduğunu, kaç tane kaldığını biliyorsanız, aslında zimmet takibini de yapabilirsiniz. Öğretmenlerinize verdiğiniz bilgisayarlar- harici bellekler- kulaklıklar vb her şeyi zimmet olarak girer, zimmetlerin takibini de yapabilirsiniz. K12NET ayrıca bir zimmet programıdır.

8-    Her şeyde olduğu gibi “zaman” yaşlanmaya neden olur.  Zaman, kullanılan ürünleri yıpratır, bozar, bozulanların zimmetten düşürülmesi gerekir ama bozulanların da, sistemde hala durup, zayiatların takip edilmesi gerekir. K12NET’de ayrıca zayiat modülü de bulunmaktadır.

Yıllardır bu konular üzerinde alt yapı çalışmaları yaptık. Bunları yaptıktan sonra, şimdi de, her türlü reklamı yapacağımız işleri de yapmaya başladık.

Stok-Zimmet-Demirbaş-Online AlışVeriş-Kantin Modülü-ParamPos/4 Temmuz  Perşembe, Saat 10:30

Yeni çıkardığımız özellikleri ve yukarıda sıraladığımız 8 maddeyi, bu eğitimde uygulamalı olarak göstereceğiz.

Temel Tanımlar / 5 Temmuz Cuma, Saat 10:30

Öğrenci-öğretmen-personel-ders tanımlama gibi, K12NET sisteminin en temel konularını, bu eğitimde bulabileceksiniz. Sistemi ilk defa kullanacak okulların, bir kez olsun, mutlaka bu temel eğitimden geçmesini bekliyoruz. Daha önce sistemi açılmış ama bir sebepten sistemi etkin kullanamamış okullarımız da bu temel eğitimden yararlanmalıdır.

Eğitimlerimiz Online, Yerinde ve ÜCRETSİZDİR. 

Eğitimlerimiz online olup, okullar kendi yerlerinden katılabilecek, ekranlarımızı görecek, sesimizi duyacak, isterlerse eğitim görevlisine soru sorabileceklerdir. Eğitimlerimiz ÜCRETSİZ olup, katılmak isteyenlerin; hangi kurumdan, hangi eğitime katılmak istediklerini de açıkça belirterek [email protected] adresine bu isteklerini ifade eden bir elektronik posta göndermeleri yeterli olacaktır.

Satın Alsanız, K12NET’den Pahalıya Gelir. (K12NET Yenilik Haberi)  

Satın Alsanız, K12NET’den Pahalıya Gelir. (K12NET Yenilik Haberi)   Değerli müşterilerimiz, hayatın aktığı bir yol var, bu yolu bulamazsak, yaptığımız...

DEVAMINI OKU

Bir İlk Olduğunu, K12NET’in Müşterileri Söylüyor.

Bir İlk Olduğunu, K12NET’in Müşterileri Söylüyor. Öğrenci sınav oluyor. Yapamadığı sorulara göre K12NET eksiklerini bulunuyor. Bu konu yıllardır, yaptığımız bildiğimiz...

DEVAMINI OKU

K12NET, Yapay Zekâyı Konuşmuyor, Yapay Zekâyı Uyguluyor…  

K12NET, Yapay Zekâyı Konuşmuyor, Yapay Zekâyı Uyguluyor…   Bugünlerde yapay zekâyı ağızlarından düşürmeyen, sürekli konuşan bir kesim var. Laf çok...

DEVAMINI OKU
Türkiye

ATLAS EĞİTİM YAZILIMLARI
Hacettepe Teknokent 1.Arge Binası No:25 Beytepe 06800 Ankara – TURKEY

Tel:+90 312 299 2313
E-Mail: [email protected]

United States

K12NET, LLC
28610 Hwy 290, F09 #158 Cypress, TX 77433

Tel: 713-412-7558
E-Mail: [email protected]

Palestine

K12NET Palestine LLC
Al-Irsal Street, Opposite Palestine Tower New Man Building 6th Floor, Office 607. Ramallah

Tel: +970 599 950 060
E-Mail: [email protected]

United Arab Emirates

NOVELTY TECHNOLOGIES
The One Tower, Office 3926, Sheikh Zayed Road Barsha Heights – Dubai United Arab Emirates

Tel:+971 4 246 2871
E-Mail: [email protected]